ŽIVOT IH NIJE MAZIO! Tumor, ubistvo, na korak od smrti! Oni su preživeli VELIKE TRAGEDIJE! (FOTO)

0
2719

Mnogi kada pogledaju poznate ličnosti kažu, “Lako je njima, oni nemaju problema”. Međutim, i oni su ljudi baš kao i mi osećaju sreću, ali i bol i tugu.

Nataša, Aco, Ceca

Nataša, Aco, Ceca, Foto: Alo!

Neki su se borili sa teškom bolešću, neki bili žrtve nasilja, a neki su nažalost ostali bez najmilijih. Ipak, nisu dozvolili da ih životne nedaće bace na dno, te su se vratili “u igru” jači nego ikada.

Pogledajte koje su to javne ličnosti koje su se trijumfalno vratile na scenu posle situaciju iz kojih se činilo da nema izlaza.

Ceca Ražnotović

Krajem devedesetih, činilo se da je Ceca stvorila život iz bajke. Imala je i više nego uspešnu karijeru, supruga i decu. Međutim, sudbina se poigrala sa životom poznate pevačice, kada je njen muž ubijen. Ostala je samohrana majka sa dvoje dece, povukla se iz medija i tiho patila. Ipak, shvatila je da mora da se bori za svoju decu, što joj je dalo elana da krene napred. Godinu dana kasnije, snimila je album “Decenija”, koji je oborio sve rekorde. Ubrzo je napunila “Marakanu”. Kasnije su na red došla dva koncerta na Ušću i ona je time dokazala da je neprikosnovena.

Aco Pejović

Godina 2015. je ona koju bi Aco Pejović rado izbrisao. Početkom te godine, Acinoj ženi Biljani je pozlilo na fakultetu na kojem je radila. U tom trenutku, došlo je do aneurizme na mozgu i Biljana je hitno prevezena u bolnicu. Iako joj je tada život visio o koncu, ona je operisana i uspešno se oporavila. Ipak, to su, kako je Aco i sam istakao, bili najteži dani za porodicu Pejović.

Nataša Bekvalac

Krajem dvehiljaditih Nataša Bekvalac je bila u strahu za život svog tadašnjeg supruga Dnaila Ikodinovića koji je pao sa motora i zadobio teške povrede. Nakon što se Danilo oporavio, nastao je jaz, te se njihova bajka završila i par je stavio tačku na brak tokom kog su dobili ćerku Hanu.

Nataši se ukazala prilika da ponovo ostvari idiličan život kada se udala za Luku Lazukića. Rodila je drugu ćerku Katju, međutim brak sa Lukom nije bio ni blizu harmonije. Pop zvezda je Lazukića optužila da joj je naneo telesne povrede i tužila ga je policiji.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Dejan Pantelić

Jedan od naših najcenjenijih voditelja je 2012. godine oboleo od tumora sa kojim se borio dve godine. Neko vreme ga nije bilo na tv ekanima, a po povratku je podelio svoju priču sa publikom. Dejan se borio za svoj život, a život mu je zadao još udaraca. Preminuo mu je otac, a saznao je i da njegova deca boluju od dijabetesa. Ipak, danas je tumor operisan, Deki je ponovo na TV ekranima, a u međuvremenu je osnovao fondaciju koja pomaže deci oboleloj od dijabetesa.

Žika Todorović

Srpski glumac decenijama gradi uspešnu karijeru, a veliku sreću osetio je kada je sa suprugom Anom dobio sina Dejana. Nažalost, njihova sreća je trajala samo tri godine, maleni Dejan je preminuo u snu, a porodica je zauvek zavijena u crno. Žika se godinu dana kasnije vratio na scenu ulogama u serijama “Senke nad Balkanom” i “Žigosani u reketu”.