ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM Naša poznata voditeljka ima veštački potok ispred kuće, a zbog bazena joj svi zavide!

0
1920

Pljuskovi su danima odlagali naše viđenje sa Leom Kiš, ali smo na kraju ipak odlučili da joj se pridružimo u njenoj vikendici na Avali. Kućica ušuškana među cvećem i drvećem podsećala je na bajku.

lea_kis_svadba_emisije_jednom_nedeljno_show_clip_safe

Lepo raspoložena voditeljka dočekala nas je na kapiji početkom leta i onda nam pokazala svoj “dvorac”.

– Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem. Nažalost, danas niko nije kod kuće, ni Momčilo ni ćerka Sara Mia – priča nam voditeljka dok nas izvodi na prostrani balkon sa kojeg se prostore divan pogled na bazen i zelenilo.

FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

– Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana – rekla nam je Lea i povela nas u dvorište kako bi nam sve to i pokazala.

FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

Na putu do bazena zastali smo da bi nam pokazala veštački potok.

FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

– Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu… – priča nam Lea kraj potoka, a onda nas odvodi do bazena i otkriva šta se tu dešava.

FOTO: UROŠ ARSIĆ / RAS SRBIJA

– Ono što je najatraktivnije u našem dvorištu je svakako bazen. Uglavnom Sarini prijatelji dolaze da uživaju kraj bazena. Ovde oni prave žurke, puštaju muziku, roštiljaju i uživaju maksimalno. I ja nemam ništa protiv, bazen i jeste za mlade. Nije nas vreme poslužilo, pa nismo izbacili sve što ide uz bazen, garniture, ležaljke, imamo i gumu u obliku flamingosa, pravi letnji ambijent! Ovde pored bazena se nalazi i šank – priča Lea.