UŽAS! Voditelj jezivo izgleda posle gađanja flašom: Iskrivljena glava, suze mu idu, veliki otok… (VIDEO)

0
1887

Ovo gledaoci nisu mogli da vide na televiziji

Milan Milošević

Milan Milošević, Foto: printscreen

U rijalitiju “Zadruga” došlo je do užasa tokom sinoćne emisije uživo, pa je čak i voditelj povređen. Naime, Jelena Krunić je pobesnela jer joj je Bane Čolak pomenuo majku a onda je počela da baca fleše i šolje, pri čemu je pogodila voditelja Milana Miloševića koji je hitno morao da napusti Belu kuću kako bi ga zbrinuli.

Nakon toga nastala je masovna tuča, a kada se konačno sve smirilo, Luna Đogani, Mina Vrbaški i Jovana Tomić Matora razgovarale su o skandalu pa i otkrile detalje koje gledaoci nisu mogli da vide.

“Rekla sam Jeleni da ne gađa jer ide ka Milanu. Još prvi put sam joj to rekla. Šta treba da se desi dečku ovde? Nema opravdanja za ovo! Koliko god svi mi gotivili Jelenu, za to nema izgovora”, jasna je bila Matora, dok je Mina dodala “da ga je ugrozila četvrti put”.

“Zato je i tražio da obezbeđenje stoji iza njega, jer se plaši. Ja znam to… Plaši se da ne na**be u emisiji, stalno ga neko gađa. On ima traume od nasilja, znamo to svi mi koji smo bili u “Zadruzi 1″. Sve može kod njega samo ne to, da ga neko napada. Izgledao je je kao neko dete, suze mu idu, iskrivila mu se glava, mnogo me je pogodilo. Kunem ti se, nije mi dobro! Sve mu je crveno po glavi, oteklo mu je mnogo”, kroz suze je govorila Luna.

Poslušajte šta su još rekli: