SVADBA OD 400.000 EVRA, 900 ZVANICA, TORTA NA 10 SPRATA Ovo su NAJLUKSUZNIJE svadbe u 2018. godini! (FOTO)

0
917

Mnoge poznate ličnosti odlučili su se da u 2018. godini stanu na ludi kamen. Među njima su pevačice, pevači, biznismeni, i deca istaknutih domaćih ličnosti. Novac nisu žalili, a o njihovim luksuznim proslavam pričalo se mesecima.

Jedan od njih je i Nebojša Karić koji se sa sa lepom Ruskinjom Ksenijom, pred mnogobrojnim članovima familije i prijateljima, zavetovao na večnu ljubav na Kraljičinoj plaži.

Venčanje Karići

Venčanje Karići, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Svadbena torta koštala je 2.000 evra, a vatromet na tri platoa ostavio je sve prisutne bez daha. Okupljeni su pola sata oduševljeno gledali u nesvakidašnji vatromet na nebu, a mlada je u jednom trenutku zamalo zaplakala.

Ipak, nakon venčanja na Kraljičinoj plaži sin Bogoljuba Karića, Nebojša i ćerke Danica, Nadežda i Ksenija i Jelena organizovali su zajedničko venčanje u Hramu Svetog Save.

Na svadbenoj proslavi u Vila Jeleni bilo je više od 800 zvanica. Svadba je kako mnogi pričaju koštala oko milion eura.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškogna Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga.

Veliko slavlje nastavili su u “Belexpo” centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

Aleksandra i Filip

Aleksandra i Filip, Foto: printscreen/instagram

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova.

Stevan Anđelković

Stevan Anđelković, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Stevan Anđelković oženio se posle 11 godina veze sa Natašom Ivković. Pevač je za svoje venčanje i svadbeno veselje izdvojio 40.000 evra.

Svadba Stevana Anđelkovića

Svadba Stevana Anđelkovića, Foto: Alo!

Torta na nekoliko spratova, venčano prstenje te toalete, frizure, Natašina šminka… koštale su oko 40.000 evra, ali Stevan nije zažalio pa je i mesto na kome je organizovana proslava koštalo oko 21.000 evra.

Zlata Petrović

Zlata Petrović, Foto: Printscreen

Jedina zajednička ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata izgovorila je sudbonosno da pevaču Milošu Vujanoviću.

Zlata Aranđelović, Miloš Vujanović

Zlata Aranđelović, Miloš Vujanović, Foto: Printscreen Instagram

Proslava je organizovana u krugu najbližih, ali su zato Zorica i Kemiš mladoj stilistkinji kupili stan u Krnjači.

Venčanje Anje Stojković

Venčanje Anje Stojković, Foto: Instagram

Naslednica Dragana Stojkovića Piskija izgovorila je sudbonosno “da” partneru Hugou Valenteu! Anja Stojković i automobilista Hugo venčali su se na impozantnom imanju u Parizu, a kako se pričalo i pre venčanja porodice su za isto dale pravo bogatstvo, kako bi sve bilo onako kako su mladenci zamislili i kako baš ništa ne bi nedostajalo.

Venčanje Anje Stojković i Igoa Valentea

Venčanje Anje Stojković i Igoa Valentea, Foto: Marko Metlaš

Anja je uzela suprugovo prezime, a na sebi je imala belu haljinu sa potpisom “Alessandra Rich”. Svadbenoj ceremoniji prisustvovali su svi bliski ljudi obe porodice, a najveseliji su bili Anjin otac i brat Marko.

Venčanje Anje Stojković i Igoa Valentea

Venčanje Anje Stojković i Igoa Valentea, Foto: Marko Metlaš

Naša poznata voditeljka izgovorila je danas sudbonosno “da” u Grčkoj, domovini svog dugogodišnjeg izabranika Simeona, a nakon nekoliko odlaganja konačno su postali supružnici.

Suzana Mančić

Suzana Mančić, Foto: printscreen/instagram

Voditeljka Andriana Čortan udala se za dugogodišneg partnera Nemanju Simića.

Adriana Čortan sa dečkom

Adriana Čortan sa dečkom, Foto: Screenshoot Instagram

Venčanje je obavljeno u crkvi Svetog Marka u Beogradu, posle čega je nastavljeno slavlje u jednom restoranu na Avali.

Podsetimo, Nemanja je Adrianu zaprosio u martu, na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, a voditeljka je u romantičnoj atmosferi tada rekla DA.