STIŽE JE PROROČANSTVO VIDOVNJAKA OD PRE SEDAM GODINA: JK se razvodi, a ono što sledi niko nije ni slutio!

0
3924

Još jedan vidovnjak.

Pre nekoliko dana na internetu je ponovo postao aktuelan snimak iz 2012. godine, kada je pevačica Zorica Marković u rijalitiju “Farma” ispričala majci pop dive Jelene Karleuše Divni da joj je vidovnjak Zlatko Šumadijski rekao da će se njena ćerka razvesti od fudbalera Duška Tošića.

foto: Printscreen

Divna joj je tada odgovorila da je ne čude te prognoze jer je njen zet švaler i da joj je najvažnije da se njena naslednica bogato uda.

Ona će se po priči ovog vidovnjaka navodno definitivno skrasiti pored poznatog američkog glumca.

foto: Damir Dervišagić

– Karleuša će tek u narednom periodu postati megazvezda. Biće još bogatija iako će se sigurno razvesti. Postaće zaštitno lice poznatog brenda, što će joj doneti planetarnu prepoznatljivost. Sa Duškom će ostati u dobrim odnosima, a nakon razvoda postaće magnet za muškarce – ističe Zlatko za medije i otkriva kada će pop diva ponovo stati na ludi kamen.

foto: Sonja Spasić

– 2020. godine upoznaće jednog poznatog američkog glumca sa kojim će otpočeti vezu. Udvaraće joj se i bogati Rus, ali na kraju će se ipak skrasiti pored Amerikanca. 2021. godine će se udati za njega, a ubrzo će i zatrudneti. Rodiće sina, kome će dati moćno ime – uverava vidovnjak i napominje da Karleušu očekuje vrlo buran period.

– Jelena će u narednih od pet do sedam godina preživeti mnogo uspona i padova. Ipak, na kraju će izaći kao pobednica. Očekuje je mnogo angažmana koji nemaju veze sa muzikom, pa će pevačku karijeru zapostaviti – zaključio je Zlatko.