SRAMAN POTEZ KIJE KOCKAR Javno vređala sve novinare, ali ovu brutalnu istinu sigurno nije očekivala!

0
2320

Grubim rečima se ne ide do vrha

Kija Kockar

Kija Kockar, Foto: E-stock

Svi znate onu: “Kad se opanak popapuči?”

E, ako ne znate, onda vam je pravi primer za tu staru krilaticu lik i delo Kristine Kije Kockar. Namučena, prevarena stjuardesa ostavi posao u jednoj kompaniji gde je zarad bolje budućnosti gurala kolica sa hranom i sokovima, demonstrirala putnicima kako se veže sigurnosni pojas i letela nebu pod oblake.

No, kada je shvatila da su želje jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo i da ona zaslužuje slavu, odlučila je da pošalje muža u rijaliti i napravi scenario na kojem bi joj pozavideo i poznati reditelj Brajan De Palma.

Kijin muž Sloba ili kako ga je ona iz ljubavi zvala “balvan”, navodno se zaljubi u Lunu i ostalo je istorija…

Stjuardesa postade žena broj jedan u državi Srbiji, kabinska kolica zameni mikrofonom, a onda se, navodno, lati i olovke, pa napisa svoju životu dramu.

Ne degradiramo profesiju stjuardesa koje pošteno rade svoj posao, ali zahvaljujući tebi, verujemo da im nije lako.

Na sve to, Kristina Kija Kockar utripova da je Bijonse, da joj je muž Džej Zi i da je umesto iz Zrenjanina stigla iz Njujorka.

Umisli Kija i da je visokomoralna dama, pa putem društvenih mreža deli lekcije o poštenju i časti, kao da se ne sećamo njenih golih si*a iz spota za pesmu “Zauvek” koje je trljala po licu frontmena jednog benda.

Kristina Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Na stranu i to, ali odluči Kija da na svom Instagram nalogu, u uključenju uživo nazove predstavnike sedme sile “go*nima”.

E, pa draga Kija, da nije bilo tih koje sada tako sočno vređaš umišljajući da si svetska zvezda, a ne pevačica u pokušaju, ti bi i dalje gurala kolica sa sendvičima i proveravala “izlaze u slučaju opasnosti”.

Nego, verujemo da ti ni to ne bi dozvolili, s obzirom na to da u avio kompanijama rade kulturni i lepo vaspitani ljudi, a tebi je trenutna slava očigledno previše popila mozak!

No, nemoj da se nerviraš toliko. Trebalo bi da uživaš karijeri koju si dobila zahvaljujući tome što te je muž prevario, jer, ko zna…Sledeće sezone se možda pojavi neka nova Luna koja će uspeti da zavede nekog Slobu.

Luna Đogani i Slobodan Radanović

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Srećna ti Nova godina i želimo ti da zakažeš tezgu za doček 2020. jer, koliko smo shvatili ovu su ti otkazali jer si prodala 27 karata.