ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI Progovorila o prvoj pesmi, novoj ljubavi, a onda Kiji i Slobi uputila NAJTEŽE REČI!

0
854

Luna Đogani kaže da je oprostila Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću svu patnju koju su joj naneli i poručuje da je sada na “onom gore” da im sudi.

Poznata blogerka otvorila je dušu i priznala da ne gaji nikakvu mržnju prema svom nekadašnjem dečku i njegovoj bivšoj supruzi.

– Kiji i Slobi sam oprostila sve, a Bog neka svima vrati po zasluzi. Dosta sam boli osetila na svojoj koži, bila sam psihički skoro pa uništena, ali mislim da sam uspela kao feniks da se izdignem iz pepela. I dalje se oporavljam, ali sada na život gledam na drugačiji način. Odlučila sam da u novu godinu uđem čista srca i svima opraštam koji su bili prema meni nepravedni i povredili me na bilo koji način. Kakav je ko bio prema meni, neka mu se tako i vrati, a ja nikome neću želeti zlo – kaže Luna i dodaje kako se nada da joj se nikada neće ponoviti prethodna godina:

– Ja sam svoju, ako tako mogu da je nazovem, grešku skupo i krvavo platila. Ako je greh voleti, onda sam bila grešna u prošloj godini. Ona mi je bila najgora, ne ponovila se, želim što pre da je zaboravim i na dobrom sam putu da uspem u tome.

Đoganijeva ističe da, iako je bilo dosta ružnih stvari u 2018. godini, teši je to što je ipak nekome pomogla da uspe u životu.

– Niko ne može da kaže da sam bila loša, jer sam cele godine činila dobra dela. Na primer, pomogla sam nekim ljudima da preko moje grbače postanu zvezde i da super zarađuju. Moja leđa su sve to stoički izdržala. Ja im želim svu sreću i da se jednog dana ponovo spoje i budu zajedno jer su isti, a poznato je da se sličan sličnom raduje – rekla je blogerka.

Ona je priznala i to da je mislila da posle Slobe više nikad neće voleti.

– Mislila sam da više nikada neću moći da volim i pustim nekog muškarca u svoj život. Ali, kako kažu, vreme leči sve, tako da sam ja 31. decembra u ponoć poželela da mi se pojavi onaj pravi, da se zaljubim i budem voljena. Ta želja će morati da sačeka kraj rijalitija jer mi više ne pada na pamet da ispadam budala pred kamerama – dodala je Luna.

Za kraj, osvrnula se i na to da je odlučna u nameri da izgradi pevačku karijeru u 2019. godini.

– Želim da se posvetim muzičkoj karijeri. Iako sam se dvoumila oko toga i nisam baš bila sigurna da ja to mogu, kada sam videla ko sve peva i ko je uspeo da napravi nešto na estradi, onda za mene nema zime. Nastavljam i sa modom i kreiranjem stvari, tako da verujem da će ova 2019. godina biti moja – priča Đoganijeva.