SEKTAŠI KLALI PSA USRED SRBIJE: Kamere snimile satanistički ritual!

0
1343

Na internetu je osvanuo monstruozni snimak na kome se vidi da je pripadnik satanističke sekte Kefo zote M.Đ. (21) nožem zaklao psa, dok je njegova prijateljica K.P. (24) sve to snimala.

Policija je u Beogradu uhapsila Marka Đ. (21) iz Obrenovca i Katarinu P. (24) iz Zemuna zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja.

Za njih dvoje se sumnja da su pripadnici sekte Kefo zote koja u svojim ritualima ima i užasan čin – klanja životinja.

 

Katarini i Marku određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Na društvenim mrežama osvanuo je juče monstruozni snimak iz Obrenovca na kojem se vidi kako mladić i devojka kolju psa i tokom gnusnog obreda neprestano ponavljaju „kefo zote“. Mladić s kapuljačom na glavi najpre zadobija poverenje psa, češkajući ga i tiho mu pevajući reči „kefo zote“. Zlostavljač potom jadnu životinju navodi da legne i zabija joj nož u telo. Drži psića dok on zavija od bola. Monstrum se tu ne zaustavlja, pa psu stopalom pritiska glavu i njušku, ne prestajući da ponavlja „kefo zote“…
– Koliko je prošlo? – upitao je osobu koja je snimala, a ženski glas odgovara da je prošlo sedam minuta.
– Treba pet minuta, je l‘ prošlo toliko? – pita je mladić.
– Pa ne baš, jer je trajalo ono, treba još. Još je živ! – odgovara ona i oboje nastavljaju da pevuše „kefo zote“.

 

Uznemirujući video obelodanio je Pokret Levijatan.
– Obrenovac. Ritualni obred satanističke sekte Kefo zote, dva lica su na snimku, učinićemo sve, a verujte da možemo dosta toga, da odgovaraju i budu najstrože kažnjeni za masakr i svirepo ubistvo ovog psa prepunog poverenja. Svašta smo videli, ali nas nikada ovako nešto nije razbesnelo – napisali su članovi Levijatana.

 

Članovi ove sekte imali su svoj sajt, ali je on ugašen. Na njemu su bile i ilustracije s njihovim simbolima. Janja Todorović, stručni savetnik u Savetodavnom centru za sekte, kaže za Kurir da nije čula za sektu Kefo zote, ali da postoje sekte u našoj zemlji koje zlostavljaju i ubijaju životinje zarad svojih obreda.
– To niko nema pravo da radi, bez obzira na svoja verska uverenja. To je morbidno, ružno i nedopustivo! Nehumano i prema ljudima i prema životinjama – dodala je Todorovićeva.

Nebojša Stefanović
OČEKUJEM BRZU REAKCIJU POLICIJE

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović oglasio se povodom ovog jezivog snimka na svom Tviteru.
– Neverovatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožu kaznu. – napisao je ministar Stefanović na Tviteru.

Aleksandra Janković
SPREMNI SU DA ISTO URADE I LJUDIMA

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Psiholog Aleksandra Janković kaže da osobe koje takve monstruozne stvari rade životinjama zapravo „vežbaju“ za ljude:
– To je krivično delo i počinioci treba da odgovaraju. Vrlo često se u biografijama onih koji su ubili nekog nalazi i ranije zlostavljanje životinja. Oni koji to rade životinjama, koje su bespomoćne, isto će to uraditi ljudima. Kad se tome doda i taj satanistički ritual, onda postaje jasno da je stvar prilično ozbiljna. Treba uvesti drakonske kazne.