PRVI PUT OTKRILA SVE DETALJE Luna potpuno iskreno o vezi sa Markom, ali za jednu stvar OPTUŽILA Staniju

0
743

Luna Đogani i Marko Miljković nakon kratkotrajnog raskida ponovo uživaju u svojoj ljubavi, a blogerka je prvi put pred kamerama otkrila sve detalje njihovog odnosa.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

– Mnogo smo različiti Marko i ja, on je stariji od mene 12 ili 13 godina, to nije malo. To je bio više neki nesporazum, bila je žurka, a on ne voli kada se ja mešam u njegove sukobe, a ja volim da odbranim osobe koje ja volim. Marko ipak misli da ja to ne treba da radim, jer sam devojka. Uglavnom oko gluposti, zbog koje smo burno reagovali, ja sam izašla iz kreveta, on mi je sve to pobacao i dva dana nismo pričali. Ta dva dana mi nije bilo ni do čega, baš mi je bilo naporno, bili smo kao stranci. Pa su nam pustili naš neki klip i tu smo se mi smorili, pa smo popričali i posle dve rečenice me je već bio zagrlio. Ne svađamo se, srećna sam i neću dozvoliti sitnica da mi sve to unište – izjavila ja Luna.

FOTO: SCREENSHOT

Đoganijeva je zatim otkrila da su joj Ana Korać i David Dragojević najlepši par u rijalitiju.

– Najslađi par su mi Ana i David, srećni su, zaljubljeni i cela priča njihova mi je kao neka serija. Stalno su nasmejani i baš ih je lepo videti i mislim da će to da potraje – izjavila je Đoganijeva.

Luna je htela i da prokomentariše gest Stanije Dobrojević, koja je, po rečima Đoganijeve, pokušala da ubaci rovca, kako bi ih rastavila.

Nisam razumela zbog čega je to uradila, vlajda da bi im ubacila rovca da ih rastavi, ali su oni sigurni i čvrsti, tako da ne verujem da će joj uspeti – završila je Luna.