PEVAČICE KOJE SU U 2018-OJ OSTVARILE KAO MAJKE: Neke su godinama čekale! Ova GODINA im je donela najlepši POKLON

0
1789

Uspešna godina za popularne pevačice.

Ova godina je za pevačice sa domaće javne scene bila veoma uspešna, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a neke od njih su se osvarile u najprioritetnijoj ulozi u životu – postale su majke.

Naime, pevačica Nataša Bekvalac je krajem februara ove godine dobila ćerku Katiju, sa sada već bivšim suprugom Lukom Lazukićem. Pevačici je ovo bila druga trudnoća. Iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu.

Samo mesec dana nakon Natašinog porođaja, još jedna popularna pevačica ostvarila se kao majka po prvi put. Name, Mia Borisavljević je na svet donela ćerku Emu.

foto: Printscreen/Instagram

Jun je za Slađu Alegro bio mesec sreće, jer je baš tada rodila njena mezimica, kojoj je dala kratko, ali efetno ime – Mila.

U mesecu iza nas, Ivani Selakov se ispunila najveća želja, da se ostvari kao majka. Ona je dobila naslednicu, kojoj je dala nesvakidašnje ime – Kruna.  Pevačica je deset godina u vezi sa svojim izabranikom, a u jednom momentu odlučili su da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji koja im je iz prvog puta uspela.

Goga Sekulić porodila se u prvoj polovini poslednjeg meseca 2018. Ona je odlučila da se porodi u Švajcerskoj i to carskim rezom. A svom prvencu dala je ime Vasilij Andrej.