PEVAČI MASNO PLAĆENI U HRVATSKOJ I CRNOJ GORI Najveći honorar preko milion, pogledajte koliko će zaraditi velike zvezde!

0
2082

Bliži se Novogodišnja noć, a kako saznajemo, pevači će ove godine itekako inkasirati od nastupa. Dok su nekima honorari U Hrvatskoj i Crnoj Gori nekoliko hiljada evra, drugima su pak milionski.

U susednoj Hrvatskoj za najluđu noć nastupaju uglavnom domaće zvezde, pa će prema pisanju hrvatskih novina za nastup na Zimskom festivalu u Dubrovniku Toni Cetinski inkasirati preko 55.000 evra, dok će Nina Bardić svoj nastup naplatiti malo više od 25.000 EUR. Na Stradunu će okupljene zabavljati i francuski sastav Gipsy kings za sumu od 40.000 evra, a na istoj bini će nastupiti i Prljavo kazalište za 14.000 evra, kao i Željko Bebek za 8.500 evra.

Za Dubrovnikom ne zaostaju ni turistički centri Split i Pula koji su se takođe potrudili na novogodišnju noć učine atraktivnom za svoje goste. Nastupi Jasmina Stavrosa i grupe Magazin u Splitu će koštati nešto preko 60.000 evra, a Crvena Jabuka, Night Express i DJ Plexy će uvesti okupljene na trgu u Puli u Novu godinu za ukupan iznos od 27.000 evra.

Lepa Brena

Lepa Brena , Foto: Dejan Briza

Veći gradovi u Crnoj Gori sada već tradicionalno organizuju višednevne proslave na kojima nastupaju najveće estradne zvezde, pa će tako Željko Joksimović prema pričama iz menadžerskih krugova za koncert u Tivtu u najluđoj noći imati honorar od 60.000 evra, dok će Brena za reprizu naplatiti 40.000.

Aco Pejović

Aco Pejović, Foto: Alo!/Marko Đoković

Turistička organizacija Bara je pripremila trodnevni program u okviru kojeg nastupaju Sergej Ćetković, Plavi orkestar i Aco Pejović. Procenjuje se da honorar Ace Pejovića za nastup na trgu Vladimira i Kosare 30. decembra iznosi oko 15.000 evra.

Marija Šerifović

Marija Šerifović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kao i prethodnih godina, Budva ima izuzetno atraktivan program za doček za koji su izdvojena značajna sredstva. U subotu, 29. decembra nastupaće Marija Šerifović za okviru cenu od 15.000 evra, kao i Halid Bešlić čiji honorar za ovakav tip nastupa iznosi oko 40.000 evra.

Dino Merlin

Dino Merlin, Foto: Printscreen Youtube

Burak Jeter i Daren Emerson će 30 decembra za sve nastupe zaraditi 28.000 evra, dok se honorar Dina Merlina za nastup u novogodišnjoj noći kreće oko 70.000 evra.