Oglasio se i RTS: Evo koju molbu je Dragana imala pre nego što se srela sa Cecom na snimanju novogodišnjeg programa!

0
155

Pevačice nisu u dobrim odnosima dugi niz godina, a kada su se posle mnogo vremena srele oči u oči došlo je do neprijatnog razgovora

Dragana Mirković, Ceca
Foto; Nikola Tomić

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković srele su se na snimanju novogodišnjeg programa Radio-televizije Srbije, a kako smo dan kasnije objavili došlo je do kratkog, ali prilično neprijatnog razgovora između njih (audio snimak poslušajte OVDE).

Dragana je na RTS stigla pre 18 časova, dok je Ceca zakazan termin za snimanje imala u 20 časova.

Ono što je prethodilo neprijatnom razgovoru jeste jedino to što je Dragana zamolila da se Ceca i ona zamene za termine za snimanja, pošto je prvobitno Ceca trebalo da snima u 18 časova.

Ceca na snimanju na Radio-televiziji Srbije, Foto: Telegraf

– RTS je u dogovoru sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Draganom Mirković u ponedeljak organizovao snimanje Novogodišnjeg programa za pomenute izvođače. Ceca je trebalo da svoj deo snimi u 18 časova. Dva dana pre snimanja Dragana je zamolila da snima u tom terminu. Kontaktirali smo Cecu koja je izašla u susret RTS-u i ustupila svoj termin Dragani Mirković, te je svoj deo programa snimila dva sata kasnije – stoji u odgovoru Službe za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS-a.

Dragana Mirković na snimanju novogodišnjeg programa, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Dragana je nakon susreta sa Cecom za Telegraf rekla sledeće:

 Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči. Tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala.

 

(Telegraf.rs/Blic)