ODJEKNULO SRBIJOM Izašla Lunina pesma, od ovih reči ćete se naježiti!

0
3484

Osman Karić je jedan od najvećih fanova Lune Đogani! On redovno objavljuje Lunine poruke, piše razne komentare, a sada je napisao i vrlo lepe stihove posvećene Luni, što je napravilo pravi bum na društvenim mrežama.

“Došla sam da pobedim, nikog ne bih da povredim, prošla sam i Zid plača, bila osuđena od naroda i na ivici mača, iz ljubavne afere izašla jača, ničeg se ne stidim, volela bi nekog drugog na mom mestu da vidim, iskreno sam volela, nisam ljubavi odolela, jedina greška moja, što sam u ljubavi bila svoja, ljubila, ljubila i glavu sam izgubila, sad se vraćam, grehe svoje plaćam, da ojačam, ljubavi imam još više, samo što mi srce kuca tiše, nisam glasna, biću jasna, od vas moji fanovi sve sad zavisi, budite uz mene, jer ja sam vaša krv, tečem vam kroz vene, jer kroz mene prepoznajete sebe, a druge Zadrugare ko jebe! P. S. vaša Luna do Soluna, Japan mi daleko, neka tamo ode drugi neko”, napisao je pored Lunine fotografije.

Kako je Luna otkrila da po izlasku iz rijalitija želi da se oproba u muzičkim vodama, možda baš Osman može da joj napiše prvu pesmu.