ODBIO POSETU I VIŠE SE NE JAVLJA Darko ne želi da vidi ćerku Lorenu zbog trudne devojke! Otkriveni detalji razgovora sa Anom!

0
2452

Folker Darko Lazić ne samo da se ne seća saobraćajne nesreće koju je doživeo već očigledno ima amneziju, pa je zaboravio i da ima ćerku Lorenu, koju je dobio iz braka sa još zakonitom suprugom Anom Sević. I dok su njegovi roditelji na sve moguće načine želeli da diskredituju bivšu snajku u medijima, tvrdeći kako ona nije dovela dete da vidi oca, čini se da je stvarnost drugačija.

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, Ana Sević je smogla snage i otkrila maloletnoj Loreni da je Darko u bolnici, te da mora da leči povređenu nogu, a njihova ćerka je nakon tog saznanja izrazila želju da vidi oca, sa kojim se zadnji put srela krajem septembra ove godine, tačnije mesec dana pre nego što je imao udes.

“Prava istina je ta da se Darko poslednji put sreo sa ćerkom mesec dan pre udesa. Iako je često boravio u Beogradu, nije mu padalo na pamet da pozove Anu i svrati da vidi dete. Sada se tu pričaju raznorazne priče, ali istina je da on ni pre nesreće nije trčao da vidi dete”, kaže izvor “Alo!” i otkriva kako je Lorena saznala da joj je tata u bolnici.

“Ana nije otkrivala Loreni detalje teške nesreće jer smatra da je ona još mala da bi to razumela i nije želela da joj stvara traume, ali joj je rekla kako je tata povredio nogu, te da je sad u banji na lečenju. S druge strane, nakon što je saopštila ćerkici da se Darko nalazi na Institutu “Selters”, Lorena je poželela da se čuje sa njim. Ana ih je spojila preko video-poziva, a Lorena ga je odmah pitala kako mu je noga i tražila da joj pokaže zavoje”, otkriva izvor “Alo!”.

Darko Lazić

Darko Lazić, Foto: printscreen

Kako bi je utešio, on joj je rekao da će biti dobro i da jedva čeka da mu dođe u posetu. Međutim, kada je Ana rešila da Lorenu odvede u Mladenovac kod Darka, desila se nesvakidašnja situacija.

“Ona ga je pozvala i pitala kad bi bilo najbolje da dovede Lorenu, pikirajući ponedeljak, jer bi tada uspela da uskladi sve obaveze koje ima. Darko joj je rekao da baš taj dan nije najbolji za Lorenin dolazak, jer se tada u njegovom apartmanu nalazi devojka Marina”, otkriva izvor.

“Iako je bila šokirana takvim odgovorom, jer Darko Lorenu nije video tri meseca, Ana je predložila da se čuju i dogovore neki drugi dan, na šta je on pristao. Međutim, kada mu je posle nekoliko dana postavila isto pitanje, on je čak nije udostojio ni odgovora. Na poruku nije odgovorio, ni dan-danas se nije javio”, kaže izvor “Alo!”.

Cela ova situacija uznemirila je ne samo Anu već i njene najbliže kojima je ispričala kako se Darko poneo.

“Strašno je da se plasiraju priče protiv Ane i da njegovi roditelji govore kako je ona ta koja ne želi da dovede Lorenu u “Selters”, a zapravo je očigledno da je njemu sada samo stalo do trenutne devojke, koja čeka sina”, zaključuje naš izvor.