OD MIS PIGI DO MIS BARBI: Zadrugarka bila bucka, pa postala SEKS SIMBOL! Evo kako i zašto je smršala 15 kila!

0
3029

Seksi zadrugarka bi ove stare fotografije verovatno spalila!

Učesnica Zadruge Sanja Stanković pre nego što je postala rijaliti zvezda pokušavala je da se probije na javnu scenu učestvujući na brojnim izborima za mis, lokalnog karaktera.

foto: Privatna arhiva

Prema navodima Espresovog izvora, ova seksi zadrugarka u to vreme kuburila je sa kilogramima, pa i nije baš imala mnogo uspeha na takmičenjima za najlepšu devojku po unutrašnjosti Srbije i u okolini Beograda.

– Pre nekoliko godina, Sanja nije bila baš tako zgodna kao što je sada. Ona je učestvovala na svim lokalnim izborima za lepotu, iako je na njenu visinu od svega 160-165 cenata imala čak oko 75 kilograma – otkriva izvor blizak Stankovićevoj za Espreso.rs.

foto: Privatna arhiva

Kako dalje navodi naš sagovornik, Sanja je nakon brojnih pokušaja na kraju ipak uspela da se ovenča i jednom titulom.

– Na kraju su joj dodelili neku utešnu nagradu za trud jer se toliko puta pojavljivala pred žirijem koji ju je na kraju upamtio i odlučio da joj da nagradu. Mislim da je na jednom od tih izbora proglašena za Mis šarma ili tako nešto. Ona se toliko oduševila i obećala da će da smrša. Kasnije se prijavila na neki ”smršaj izazov” i uspela da oslabi nekih petnaestak kila – zaključuje naš izvor.

foto: Damir Dervišagić