JEZIVA ŽIVOTNA PRIČA Supruga poznatog srpskog fudbalera POKUŠALA SAMOUBISTVO, a onda joj IZGORELO 50 ODSTO KOŽE! Pogledajte je danas! (FOTO)

0
2407

Jovana danas izgleda nikad bolje. Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje deca – ćerku Noel i sina Leona

Jovana Švonja

Jovana Švonja, Foto: Screenshoot Instagram

Jovana Švonja, supruga fudbalera Kjeva iz Verone Filipa Đorđevića prošla je kroz veoma turbulentan životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje.

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta “Duga” u Novom Sadu. Švonja je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

“Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine”, rekla je Jovana svojevremeno za “Story”.

Međutim, portal “Svet” je svojevremeno preneo drugačije njene reči.

„Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi“, rekla je Jovana, dodajući da se kaje zbog svoje ishitrene reakcije, koja je usledila nakon ljubavne svađe sa dečkom Slavkom Moljcem.

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Švonja je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Jovana danas izgleda nikad bolje. Udata je za fudbalera Filipa Đorđevića sa kojim ima dvoje deca – ćerku Noel i sina Leona. Jovana i njena porodica žive na relaciji Srbija-Italija.