I DA SAM SE POLJUBIO SA MARIJANOM, ŠTA JE PROBLEM? Bane tvrdi da Zerinu tokom žurke nije pravio ljubomornom! (VIDEO)

0
138

Tokom žurke koja je bila prošle noći u “Zadruzi 2” sve vreme osećala se tenzija između Zerine Baneta koji je pokušao da napravi ljubomornom bivšu devojku tako što je plesao sa Marijanom Zonjić.

Autor: Rijaliti Zadruga

Kada mu to nije pošlo za rukom, on se obratio Ervinu Mujakoviću i poručio mu da otera Zerinu od sebe ukoliko mu se obrati, a kroz nekoliko minuta nastala je prava drama u dvorištu kada je Čolak počeo da pravi haos. Kada su ga ukućani odveli u radionicu kako bi ga smirili, Bane je počeo da baca sve pred sobom, zbog čega je završio iza rešetaka.

Autor: Rijaliti Zadruga

Autor: TV Pink Printscreen

O situacijama sa žurke bilo je reči i ovoga jutra kada je Bane Čolak otišao kod Bore Santane i Mikija Đuričića u sobu za rehabilitaciju, a zbog iste teme bilo je rasprave i sa Marijanom Zonjić u sobi za izolaciju koja je pored. Tom prilikom ovoj ukućanki sa kojom je potrčko ove nedelje, Bane je govorio gotovo iste reči kao i Mikiju koji ih je sve vreme slušao.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam napolju kad god popijem uvek imao probleme zbog nje. Ljudi su hteli da me biju, da me gepekuju. Sve zbog nje. Ona uzme krišom… Svako sr*nje koje sam napravio, već je izašlo. Marijana je igrala samo pored mene, života mi. Sve vreme je igrala i ona i Nataša Moskva – pričao je Čolak.

Autor: TV Pink Printscreen

I da sam se poljubio sa Marijanom, šta je problem? Da li se ona (Zerina) ljubila sa ovim likom (Vladom), jeste! Ne znam šta je problem? – govorio je Bane.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.