HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 3. JANUAR 2019. GODINE

0
1887

OVAN

POSAO: Ponekad nije dovoljno imati samo dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima.

LJUBAV: Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE: Ne precenjujete fizičke mogućnosti.

BIK

POSAO: Imponuje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu.

LJUBAV: Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

ZDRAVLJE: Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

BLIZANCI

POSAO: Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju.

LJUBAV: Mudro prećutkujete istinu o detaljima koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti.

ZDRAVLJE: Akumulirajte pozitivnu energiju.

RAK

POSAO: Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost može da vas dovede u neprijatnu situaciju.

LJUBAV: Delujete suviše uznemireno. Ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet događaja.

ZDRAVLJE: U večernjim satima prijaće vam psihološka relaksacija

LAV

POSAO: Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete neko unapred i tačno predviđa vaše poslovne poteze.

LJUBAV: Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte nezdrave prostorije

DEVICA

POSAO: Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do uspeha.

LJUBAV: Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku.

ZDRAVLJE: Usporite svoj ubrzani tempo.

VAGA

POSAO: Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike.

LJUBAV: Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno i nadmeno u društvu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vam izmiče jedna poslovna prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se takmičite sa saradnicima.

LJUBAV: Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovodjenje nekih odluka.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naporne situacije.

STRELAC

POSAO: Nalazite se u neobičnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Različita pitanja za sada ostaju bez odgovora.

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fzička relaksacija.

JARAC

POSAO: Delujete angažovano na različitim stranama, ali svoju okolinu posmatrate sa određenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu.

LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje ili namera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju.

ZDRAVLJE: Sačuvajte prisebnost duha.

VODOLIJA

POSAO: Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu.

LJUBAV: Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije.

ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak ili šetnja.

RIBE

POSAO: Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret.

LJUBAV: Položaj Meseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost. Teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku.

ZDRAVLJE: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)