HOROSKOP ZA 7. JANUAR Danas vam je osetljivo srce, mogući i problemi sa pritiskom!

0
412

OVAN

POSAO: Sačekajte povoljniji dan za sprovođenje svojih ideja… Trenutno vam aspekti nisu naklonjeni. Posvetite se porodici i prazničnoj atmosferi a bolji dani za posao će doći.

LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma zanimljiva jer se viđate sa nekom osobom tajno. Uživate u svakom trenutku sa njom. Moguće je da još niste spremni da vam se drugi mešaju u vezu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste prilično umorni. Pred vama je dan koji za vas može biti na neki način opterećujući. Poštujte svoje granice i nađite dovoljno vremena da biste odmorili.

BIK

POSAO: Oslanjate se na svoje saradnike sa kojima imatre dobru komunikaciju. Nećete biti opterećeni poslom na današnji dan. Možete da očekujete generalno pozitivnu atmosferu.

LJUBAV: Pokušavate da postanete otvoreniji u komunikaciji sa osobom koju volite. Moguće je da ponekada delujete zatvoreno i nezainteresovano, čak i kada zaista nije tako.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Trebali biste da u narednom periodu povedete računa o tome da ojačate svoj imunitet kako bi predupredili potencijalne probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

POSAO: Poslovne promene su pred vama ako je to ono što ste priželjkivali. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Pred vama je jako povoljan dan za stvaranje novih planova i ideja.

LJUBAV: Nova ljubavna veza vam dolazi u toku današnjeg dana. U pitanju je osoba koju čekate već neko vreme. Spremni ste da joj pokažete svoja osećanja i da joj se posvetite kako bi uživala pored vas.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i trebali biste da nađete neko rešenje za pravilnu i dobru negu. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko svih dilema koje imate.

RAK

POSAO: Možete da očekujete prilično opušten dan u kojem ćete imati priliku da se posvetite svojim najbližima. Ne biste sada trebali da brinete o poslu niti imate razloga za to.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja još uvek nije spremna za ozbiljnu vezu. Dajte joj još malo vremena kako bi mogla da se predomisli. Do tada svakako nema potrebe da budete zatvoreni u 4 zida.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas. Posavetujte se sa vašim lekarom ako te poteškoće budu počele da vas opterećuju u prevelikoj meri.

Spavanje

 Foto: Profimedia

LAV

POSAO: Ukoliko očekujete neko važno rešenje na poslovnom planu, moguće je da ćete ipak čekati još koji dan. Sada nije povoljan trenutak za donošenje bilo kakvih konačnih odluka.

LJUBAV: Vaša ljubomora može biti naglašena. Pazite da ne preterate jer biste mogli da uvredite voljenu osobu. Moguće je da ćete biti skloni žučnim svađama i teškim rečima danas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i unos bilo kakvih opojnih sredstava. Važno je da vodite više računa o svom zdravlju kao i o svojim navikama. Nemojte da trujete svoje telo toksinima.

DEVICA

POSAO: Pred vama je prilika da se malo odmorite i distancirate od poslovnog okruženja. Možete da iskoristite ovaj dan kako biste opustili i uživali sa ljudima koje volite.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da stavite tačku na konflikte koji traju sa partnerom i da mu pružite ruku pomirenja. Možete da očekujete pozitivne okolnosti za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući. Povediteračuna ako ste do sada imali tegobe vezane za pesak ili kamen u bubrezima. Generalno vam je urinarni trakt osetljiv.

VAGA

POSAO: Imate neke obaveze iako generalno vlada praznična atmosfera. Moguće je da ćete ipak uspeti da ih odložite. Današnji dan ne želite da provedete u poslovnoj atmosferi.

LJUBAV: Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom ali imaćete priliku da ih rešite na pozitivan način. Pred vama je period u kojem ćete morati da poradite na fleksibilnosti.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i moguće je da ste skloni zdravstvenim problemima. Stanje na ovom polju vam nije preterano dobro. Potrudite se da date sve od sebe kako bi odmorili.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas neka vest koja vam može probuditi osećaj straha i brige. Za sada su to još uvek neproverene informacije. Nemojte unapred da paničite i da razmišljate negativno.

LJUBAV: Neočekivano ulazite u kontakt sa osobom koja će veoma brzo osvojiti vaše srce. Pred vama je jako povoljan za ozbiljnu vezu i ostvarenje duboko emotivne ljubavne priče.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aritmijom. Generalno vam je srčani sistem osetljiv, pa su mogući i problemi sa pritiskom ali i druge tegobe. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Prati vas sreća, pa možete da očekujete da će vam danas svaki poduhvat ići od ruke. Pred vama je dobar dan u kojem možete da očekujete i neke lepe vesti u vezi posla!

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan period za emotivno polje. Pogotovo ako ste slobodni, možete da očekujete lepa nova dešavanja. Opušteni ste i spremni za pozitivne emotivne preokrete.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kao i dobrim mogućnostuma da rešite neke probleme koje imate od ranije.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uspeti da ostvarite veoma značajan uspeh. Pred vama je period u kojem će se obim posla značajno povećati.

LJUBAV: Srećni ste sa voljenom osobom i ne planirate promene po tom pitanju. Zahvalni ste na onome što imate sa njom i spremni ste da poradite na tome da vam odnos bude još bolji.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos šećera. Moguće je da ćete u narednoj fazi biti jako skloni gojenju i da biste trebali više da povedete računa o svojim navikama u ishrani.

Doručak, hrana, obroko, jelo

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom ishodu događaja o kojima ste neko vreme dosta brinuli i razmišljali. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme danas.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada već izvesno vreme. Ako ste već u vezi, sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite skladan odnos.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam predstavljaju problem u narednom periodu. Moguće su upale i infekcije. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga na koji način da ojačate imunitet.

RIBE

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca u narednom periodu, pa će vaše stanje na svim poljima biti daleko bolje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Pored voljene osobe imate emocije koje ste uvek sanjali. Lepo vam je i zadovoljni ste ljubavnim stanjem. Možete da očekujete sasvim stabilnu situaciju u ljubavi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa desnima ali i kvarovima i problemima sa karijesom. Posavetujte se sa vašim stomatologom.