HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR Spremni ste za brak i porodicu!

0
553

Ribama kraći put donosi veliki pomak ali neka paze na zdravlje

Svadba, Venčanje, Mladenci

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Uporni ste u svojim namerama da ostvarite cilj koji imate. Spremni ste na sve kako bi popravili finansije. Nemojte da prezate od novih odluka i poteza na poslovnom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način malo grubi prema partneru i da ćete kasnije shvatili da ste bili nepravedni. Nikada nije kasno da se izvinite i da pokušate da ispravite nepravdu.

ZDRAVLJE: Pazite na svoju ishranu i izbegavajte masnoće. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni raznim problemima na polju zdravlja pa je važno da budete oprezni.

BIK

POSAO: Nije vam povoljan dan za polje posla. Moguće je da ćete neke stvari prihvatiti teže nego što bi trebalo. Potrudite se da promene i nove okolnosti ipak ne shvatate kritično.

LJUBAV: Emotivno ste na neki način razočarani i smatrate da se partner nije poneo fer prema vama. Pred vama je period u kojem ćete razatrati moguć prekid ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja ili problemi sa migrenom. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako biste mogli da pomognete sebi ali se obavezno posavetujte i sa lekaro

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da imate pogrešan utisak nekim stvarima i da ste danas skloni donošenju nepovoljnih odluka. Nemojte da brzate niti da naglo reagujete na poslovnom planu sada.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije baš dobar. Oboje ste u vezi nekih stvari neiskreni… Uskoro vam sledi raščiščavanje… Moguće je da ste duboko u sebi spremni da se stavi tačka.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije kod vas. Umorni ste i osećate se malaksalo. Brojne promene su vas na neki način opteretile i osećate se loše zbog toga. Potrebno vam je vreme za odmor.

RAK

POSAO: Neko od saradnika će vas danas razočarati. Nemojte da očekujete pomak po pitanju posla sada. Ipak je počeo vikend i bolje ćete se osećati ako budete odmorili.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, povoljan je trenutak za nova poznanstva ali ne i za početak veze. Ako imate partnera on vam stvara nervozu. Moguće su svađe tokom današnjeg dana.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama i problemima na polju zdravlja. Izbegavajte preterano naprezanje danas i potrudite se da se posvetite svojim potrebama. Opuštajte se.

LAV

POSAO: Očekuje vas dan tokom kog ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Vredni ste i požrtvovani. Spremni ste da pokažete svoje sposobnosti u najboljem svetlu!

LJUBAV: Sa voljenom osobom pravite ozbiljne i važne planove za zajedničku budućnost. Spremni ste za brak i osnivanje porodice, osećate se dobro pored osobe koju volite.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro i nemate probleme sa zdravljem. Današnji dan vam je generalno povoljan na svim poljima i ne biste trebali da očekujete veće probleme.

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste malo konfuzni i da vam organizacija nije baš najbolja, što vam stvara dodatnu tenziju. Dajte sve od sebe kako biste uspeli da stvari postavite na svoje mesto.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja živi u drugoj državi. Moguće je da ste spremni za vezu na daljinu. Uradite sve što je do vas kako bi se ponovo zbližili.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Mogući su problemi sa jetrom, krvotokom ali i ostalim organima. Vreme je da svoj život i svoje navike dovedete u red!

VAGA

POSAO: Pred vama je odličan dan za posao, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Možete da očekujete uspeh. Uradite ono što je do vas kako biste napredovali na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje veoma dominantno, neko ko zna šta želi. Uradićete sve kako bi dobili njenu pažnju. Spremni ste za početak nove veze kao i za to da se iskreno emotivno posvetite.

ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje vas očekuje tokom današnjeg dana. Nemate ni jedan razlog da budete preterano zabrinuti. Uradili ste sve ono što je bilo potrebno za vas.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će poslovni partner malo negodovati ali da će na kraju ipak podržati vašu odluku. Očekuju vas pozitivni preokreti kada je ovo polje u pitanju.

LJUBAV: Veoma ste otvoreni u ljubavnoj ponudi, može se čak reći da ste na neki način i prilično agresivni. Uradite sve što možete kako biste mal ublažili svoj stav.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa. Nemojte da podižete težak teret, izbegavajte preterano naprezanje i zamaranje danas. Sada vam se ne preporučuje veća aktivnost.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas veliki obim posla koji ćete ipak uspeti da završite. Olakšanje vam nakon svega dolazi. Vi se samo postarajte da sve prođe bez većih grešaka.

LJUBAV: Vaša veza je ušla u neki vid kolotečine, što vam se baš i ne dopada. Ipak, neće biti tako još dugo. Promene će doći u vaš život onda kada ih najmanje budete očekivali!

ZDRAVLJE: Vreme je da proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete u ovom periodu u velikoj meri biti skloni problemima sa zdravljem i da je jako važno da se sada sebi više posvetite.

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da se konačno malo odmorite. Nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv flert sa jednim Bikom. Vas dvoje ste dobar spoj za vezu. Prepustićete se svojim osećanjima i uživati u pozitivnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude problematičan u narednom periodu. Ako ste već imali srčane probleme i tegobe- obratite se vašem lekaru.

Zdravlje Krvni pritisak Aparat za merenje pritiska

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, razmišljate o nekim promenama poput preseljenja i tome sl. Promena lokacije bi mogla da vam donese više mušterija i bolju zaradu.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da je nezadovoljna a vi niste sigurni kako treba da odreagujete na to. Moguće je da joj terate inat umesto da se posvetite konkretnim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama koje vas dovode do loše situacije na polju zdravlja. Kod vas je naredni period rizično prikazan i možete imati razne probleme.

RIBE

POSAO: Kraće putovanje vam može doneti poslovni pomak. Nova poznanstva i kontakti će vam dosta značiti. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite poboljšanje.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam se dopada iako još uvek nema konkretnijih promena. Ako imate partnera, zadovoljni ste vašim brakom ili vezom.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi. Možete biti podložni manjim problemima kada je u pitanju zdravlje pa je važno da danas pazite na sebe. Skloni ste prehladi i kijavici.