HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR Napet period, voljena osoba je pokazala drugo lice!

0
714

Ovan se miri sa partnerom, pred Rakovima brojne upale i zdravstveni problemi

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Možete da očekujete dobro stanje. Finansije su vam stabilne i generalno ste zadovoljni poslovnim dešavanjima. Nemojte da se brinete jer ćete uspeti sve da rešite na dobar način.

LJUBAV: Moguće je pomirenje ako ste imali neke rasprave sa voljenom osobom. Dolazite do kompromisa. Spremni ste da pokažete da vam je vaša zajednica prioritet ispred svega.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju manje poteškoće. Pred vama je period u kojem će imunitet biti oslabljen pa možete biti skloni virusnim infekcijama.

BIK

POSAO: Uspešno rešavate neke svoje dileme i donosite ispravnu odluku. Očekuje vas svetla budućnost na polju posla. Ne biste trebali da se brinete jer vam dolaze povoljne okolnosti.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da pokažete svoja osećanja pred osobom koja vam se dopada. Preuzmite inicijativu! Ako već imate partnera sa njim se slažete sasvim dobro danas.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade. Povedite računa o tome da ojačate svoj imuni sistem. Neophodan vam je beći unos vitamina kako bi telo moglo da se izbori sa virusima.

BLIZANCI

POSAO: Niste baš preterano posvećeni poslu, imate želju da se malo distancirate i da se odmorite od svega. Povoljan je dan da otputujete ili da se jednostavno posvetite prijateljima.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala svoje drugo lice, ali imate i vi iznenađenje za nju. Dolazi vam napet period u kojem ćete imati česte svađe i nesuglasice sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da sebi obezbedite dovoljno vremena kako biste mogli da se odmorite od svih problema koji vas okružuju. Posvetite se sebi.

RAK

POSAO: Iščekujete deo nekog novca i nervozni ste jer smatrate da uplata kasni. Uskoro ćete imati bolje stanje. Potrudite se da budete strpljivi ali i da razmišljate na pozitivan način.

LJUBAV: Partner se zatvorio u sebe, odnos vam je postao čudan. Sve više imate utisak da vaša veza neće potrajati na duže staze. Potrudite se da date svoj maksimum da se stvari poprave.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da vam predstavlja određene probleme na ovom polju. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni brojnim upalama i problemima.

LAV

POSAO: Uspešno završavate sve svoje poslovne obaveze, iako sa malim zakašnjenjem. Niste pod stresom jer znate da ste dali sve od sebe i da ste uradili ono najbolje što ste mogli.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja takođe gaji osećanja prema vama. Očekuje vas dobar dan za polje ljubavi. Pred vama su lepa dešavanja i romantično uživanje.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. Dobro se osećate u svojoj koži i jednostavno sijate od pozitivne energije koja vas prati. Ne biste trebali da očekujete bilo koje probleme danas.

devojka, sneg, osmeh, sreća, srećna, zima

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Ne treba da se nervirate ako nije baš sve ispalo onako kako ste planirali, biće vremena za promene. Možete da očekujete pozitivne preokrete u poslednjem trenutku!

LJUBAV: Imate unutrašnje dileme i emotivna situacija vam je na neki način komplikovana. Koju god odluku da donesete nešto ćete izgubiti. Pomirite se sa tim da nema idealnog rešenja.

ZDRAVLJE: Smanjite stres i zdravlje će vam biti bolje. Jako je važno da i u kriznim situacijama zadržite unutrašnju smirenost i da uvek bez obzira na sve verujete u svoju snagu.

VAGA

POSAO: Prilično ste užurbani kako bi završili sve poslove na vreme, pa vam se može desiti da negde pogrešite. Potrudite se da poradite više na svojoj koncentraciji.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete neko poznanstvo sa osobom koja na prvi pogled deluje malo zatvoreno. Spremni ste da uložite trud kako bi se vaš odnos i komunikacija popravili.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da poradite na jačanju imuniteta i poboljšanju krvne slike. Uradite ono što možete kako biste sebi pomogli.

ŠKORPIJA

POSAO: Uspešni ste u svom poslu i spremni ste da preduzmete i neke manje rizike kako bi ostvarili veći finansijski pomak. Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Prija vam da sa voljenom osobom živite odvojene živote. Ne želite da vam se ona preterano meša u odluke. Moguće je da ste se negde podsvesno i emotivno distancirali.

ZDRAVLJE: Generalno dobro zdravlje vas očekuje, ne biste trebali da imate veće probleme na ovom polju. Pred vama je period u kojem je sve na svom mestu i zadovoljni ste.

STRELAC

POSAO: Neke greške koje ste pravili u prošlosti bi mogle da vam sada dođu na naplatu. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da realizujete željene rezultate.

LJUBAV: Moguće je da niste ispali fer prema svom partneru i da vas krivica u nekoj meri zbog toga opterećuje. Pred vama je period u kojem biste trebali više da mu se posvetite.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Došao vam je period u kojem biste mogli da imate neke manje probleme sa zdravljem, pa je važno da budete dovoljno posvećeni sebi.

JARAC

POSAO: Nekada imate utisak da je previše obaveza i odgovornosti na vama i da nemate sa kim to da podelite. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da se malo i rasteretite.

LJUBAV: Odnos između vas i voljene osobe već neko vreme nije dobar i polako razmišljate o razdvajanju. Sami biste bili srećniji. Očekuje vas period naglih promena na ovom polju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su mogući kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete imati tegobe vezane za varenje pa je jako važno da maksimalno povedete računa o ishrani.

Dijeta

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Iako imate dosta obaveza, nalazite i dovoljno vremena za druženje sa prijateljima. Kradete svaki slobodan trenutak jer vam je na poslovnom planu došlo sve do prezasićenja.

LJUBAV: Partner je sumnjičav i to vam se ne dopada. Veza vam već neko vreme ne funkcioniše kako treba. Moguće je da ste zabrinuti zbog svega što se dešava na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj kod vas. Potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas brine i muči.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da svojim trudom i radom ostvarite neki pomak. Bićete zadovoljni zaradom. Faktor sreće je sada na vašoj strani pa se potrudite da ga maksimalno iskoristite.

LJUBAV: Priželjkujete nova dešavanja i neku novu vezu jer vam se više ne dopada da budete sami. Želite nešto ozbiljno. Spremni ste da se nekoj osobi maksimalno posvetite da joj date sve od sebe.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje hormone koji bi realno mogli da budu veoma promenljivi u narednom periodu. Ako ste već imali probleme sa štitnom žlezdom posavetujte se sa lekarom.