HARIS ODLEPIO Biznismen iskeširao OGROMNU SUMU NOVCA da mu Rada peva za Novu godinu!

0
1606

Rada Manojlović i Haris Berković opet su žestoko zaratili! Kako saznaje Star, pevačica i njen dečko imali su plan da nastupaju za Novu godinu što bliže geografski, kako bi posle nastupa mogli što pre da se sretnu i budu zajedno.

Međutim, švajcarski biznismen poželeo je da mu za doček peva upravo Rada. Nije pitao koliko košta, već je iskeširao ozbiljnu sumu kako bi mu zgodna pevačica ulepšala 31. decembar.

– Reč je o privatnoj zabavi u Švajcarskoj, biće oko 50 zvanica, Rada je gost večeri i dobila je ozbiljan honorar. Nikada do sada doček nije pevala negde privatno, ovo je prvi put. Jedini problem je što se Haris baš naljutio na nju, iako mu je objasnila kako stvari stoje i da bi samo neko lud odbio takav honorar, nije vredelo.

S obzirom na to da je Haris iz istog posla, on je posumnjao da je švajcarski biznismen bacio oko na njegovu Radu, čim je bio spreman da plati koliko treba bez pogovora samo da mu za doček peva Rada. Koliko znam, sada Rada i Haris ne pričaju, dok se on ne razljuti, jer Radi je bitno da nastupa i radi, žena izdržava celu porodicu i kome nije novac potreban, a poznato je da pevači trostruko zarade tokom novogodišnje noći. Zato nigde i nije bilo reklame gde Rada peva, jer su to ozbiljni i bogati ljudi – otkriva izvor.

Iako Rada nije bila dostupna za komentar, njen menadžer je potvrdio informaciju:

– Tačno je, Rada peva u Švajcarskoj, na privatnoj proslavi.