DA SRCE PREPUKNE “Javi se i kaži da je ovo samo ružan san”: Od Srpkinje koja je poginula na Badnje veče se oprašta porodica, muž završio u bolnici kad je čuo STRAVIČNE VESTI

0
1565

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se uoči katoličkog Božića dogodila u Trstu, poginula je Katarina Janković, 26-godišnja Srpkinja poreklom iz Kragujevca sa prebivalištem u tom italijanskom gradu, kada je izgubila kontrolu nad skuterom kojim je upravljala.

Srpkinja poginula u Trstu, Katarina Janković

Srpkinja poginula u Trstu, Katarina Janković, Foto: Facebook

Kako je preneo lokalni portal “TPK News”, do nesreće je došlo oko 23 sata po izlasku iz tunela, kada je prednjim točkom svog skutera udarila u ivičnjak pa potom u drvo, te na licu mesta ostala mrtva. Od siline udarca Katarina je odletela nekoliko metara.

Lekari hitne pomoći su na lice mesta došli desetak minuta nakon poziva, ali mladoj kragujevčanki tada već nije bilo spasa. Ona je preminula na licu mesta.

Da tragedija bude još strašnija, ova mlada devojka je nedavno uplovila u bračne vode, a pred njom je, po svemu sudeći, bila srećna budućnost ispunjena ljubavlju. Petogodišnju vezu sa Danijelom Jankovićem nedavno je krunisala brakom, a sudeći po profilima društvenih mreža ovo dvoje zaljubljenih, velika ljubav je dobila tragičan epilog.

Kada su njenom mužu Danijelu javili da je njegova Katarina preminula, od šoka i neverice mu je pozlilo, zbog čega su morali da ga hospitalizuju.

Srpkinja poginula u Trstu, Katarina Janković

Srpkinja poginula u Trstu, Katarina Janković, Foto: Facebook

On, ali i članovi porodice i mnogobrojni prijatelji, opraštaju se od Katarine na društvenim mrežama, ostavljajući poruke koje paraju srce.

– Neka te sada andjeli čuvaju, a ti, mico moja, čuvaj mene, molim te… Uvek ćeš mi biti u mislima, uvek. Nedostaješ mi. Bez tebe nista više nije vredno niti ima smisla… Voleću te do kraja života, to sam ti uvek pričao – napisao je njen suprug Danijel na svom profilu.

Tragična vest slomila je i srce Katarininih sestara. One su podelila nekoliko fotografija sa nastradalom, pitajući se kako je moguće da njene sestre više nema i nadajući se da je ovo samo san.

Srpkinja poginula u Trstu, Katarina Janković

Srpkinja poginula u Trstu, Katarina Janković, Foto: Facebook

– Anđele moj lepi, sestro moja najlepša, srećo moja! Javi se, odgovori na poruke i kaži da je sve ovo samo jedan ružan san – napisala je Marija.

Podsetimo, ova saobraćajna nesreća se dogodila na kritičnom mestu gde neretko dolazi do udesa. U jednom takvom, u martu prošle godine, smrtno je stradala devojka (26) na skuteru.